סקר שביעות רצון ענף המזון שריד

ענף המזון מרחיב את פעילותו ומשדרג את יכולותיו בתחום הכנת המזון.
נשמח לשמוע את עמדת החברים לגבי הענף והתפתחותו בשנים הקרובות

תגובה אחת

  1. יוסי ריגלר הגב

    שלום רב
    1} חסר עובד בחדר האוכל. העובדים לא מספיקים לתת שרות בזמן, לחץ מיותר.
    2} רוב המנות המוגשות צפות בשמן בתוך התבנית, לדוגמא כרע עוף. ההגשה והבישול באופן הזה לא טעים, לא אסתטי ונראה רע מאוד לעיין.
    3} תבלינים חריפים באוכל. בזמן האחרון קצת השתפר עדיין יותר מדי. אם מוסיפים תבלין חריף (כמו פלפל שחור) ועוד, בבקשה לציין זאת בכתב מעל המזון.
    4} המרקים השתפרו מאוד בזמן האחרון. אותה הערה בנושא התבלינים.
    5} משום מה נפסק פרסום התפריט ליום הבא במקומי. רצוי לחדש את הפרסום.
    6} רצוי לחדש את ארוחת הערב ביום ו'.

השארת תגובה ל-יוסי ריגלר

ביטול

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

טלפונים

לוח וידאו

ע. שירות

קלפי

חירום

ס. רכב

דרושים

טפסים

צוותים

    רישום גשם

    מדידה אחרונה 5/4/2022

    מ״מ גשם ביממה האחרונה
    סה״כ מ״מ גשם העונה
    גלילה לראש העמוד
    X
    דילוג לתוכן