והפעם מתכון מצויין מהיר וקל יחסית, מספיק מתוק בשביל שילדים יאהבו אבל עם מלא תבלינים מפנקים גם למבוגרים
מצרכים
- 500 גר' חזה עוף חתוך לרצועות 4-5 ס"מ
- 50 גר' חמאה
- 2 שיני שום מרוסקות
- 1 כפית כורכום
- 1 כפית כמון
- 1 כפית אגוז מוסקט
- ½ כפית מלח
- ½ כפית פלפל
- 2 כפות רסק עגבניות
- ½ כפית גראם מסאלה
- 1 בצל חתוך לרצועות
- ½1 כוס שמנת מתוקה (או עדיף- חלב קוקוס)
- 1 כפית אבקת צ'ילי
- 1-2 כפיות סוכר
הוראות הכנה
- מערבבים את כל התבלינים (חוץ מהגראם מסאלה) שופכים על רצועות העוף ומערבבים
- ממסים את החמאה ומאדים את הבצל+ השום עד שהם רכים
- מוסיפים את העוף ומערבבים עד שהוא נעשה לבן
- מוסיפים את רסק עגבניות, את השמנת המתוקה (או חלב הקוקוס), את הגראם מסאלה, הצ'ילי והסוכר
- מבשלים 5-8 דקות עד שהרוטב מתעבה קצת
מגישים מיד
מומלץ על אורז לבן
מאת: שחר נוגרדי