בטר צ’יקן

והפעם מתכון מצויין מהיר וקל יחסית, מספיק מתוק בשביל שילדים יאהבו אבל עם מלא תבלינים מפנקים גם למבוגרים

מצרכים

  • 500 גר’ חזה עוף חתוך לרצועות 4-5 ס”מ
  • 50 גר’ חמאה
  • 2 שיני שום מרוסקות
  • 1 כפית כורכום
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית אגוז מוסקט
  • ½ כפית מלח
  • ½ כפית פלפל
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • ½ כפית גראם מסאלה
  • 1 בצל חתוך לרצועות
  • ½1 כוס שמנת מתוקה (או עדיף- חלב קוקוס)
  • 1 כפית אבקת צ’ילי
  • 1-2 כפיות סוכר

הוראות הכנה

  1. מערבבים את כל התבלינים (חוץ מהגראם מסאלה) שופכים על רצועות העוף ומערבבים
  2. ממסים את החמאה ומאדים את הבצל+ השום עד שהם רכים
  3. מוסיפים את העוף ומערבבים עד שהוא נעשה לבן
  4. מוסיפים את רסק עגבניות, את השמנת המתוקה (או חלב הקוקוס), את הגראם מסאלה, הצ’ילי והסוכר
  5. מבשלים 5-8 דקות עד שהרוטב מתעבה קצת

מגישים מיד

מומלץ על אורז לבן

מאת: שחר נוגרדי

השארת תגובה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

טלפונים

לוח וידאו

ע. שירות

קלפי

חירום

ס. רכב

דרושים

טפסים

צוותים

רישום גשם

מדידה אחרונה 26/11/2020

מ״מ גשם ביממה האחרונה
סה״כ מ״מ גשם העונה
גלילה לראש העמוד
X
דילוג לתוכן