דף הנחיות לאוכלים בחדרוכל בזמן הקורונה

תמונה של חדר האוכל בשריד

ברוכים הבאים לכל באי חדר האוכל

שמחים מאד לקבל את פניכם ומבקשים מכולם להישמע להנחיות “התו הסגול “, על מנת שנוכל להמשיך להפעיל את חדר האוכל תוך שמירה על בריאותכם ובריאות הצוות:

יש לשמור על מרחק של 1.5 מטר לפחות בין האנשים הממתינים לכניסה לחדר האוכל.

מתבקשים להישמע למודדי החום בכניסה, המווסתים את כניסת האנשים.

חובה על נטילת ידיים לפני הכניסה לחד”א.  מומלץ לחטא ידיים בעמדה בכניסה לחד”א.

עד ההגעה לשולחן יש להקפיד על חבישת מסכה.

כל המזון יוגש לצלחת לפי בחירה. אין לגעת בכלי ההגשה.

מבקשים להימנע מטעימת המזון מהכלים המרכזיים.

כל הסלטים ארוזים בעגלות הקירור. בבקשה לקחת סלט כשהוא ארוז.

סכום, רטבים, לחמים, פירות, מלח ופלפל יינתנו בקופה לפי בקשה.

לצערנו לא תתאפשר כרגע מזיגת סודה, מים קרים ניתן לקחת בקנקנים מזוגים לשולחנות.

יש לשמור על מרחק סביר ליד הקופות. אין להצטופף שלא לצורך.

יש להקפיד על מרווח של 2  מטר מהשולחן הסמוך לך.

מאחר והארוחה מחולקת לשלוש משמרות. אנא הגיעו במדויק לאחת מהן ופנו את המקום למשמרת הבאה, עלינו לחטא שולחנות וכסאות בין כל משמרת:

משמרת ראשונה 11:00-11:45

משמרת שנייה 11:45-12:30          

משמרת שלישית 12:30-13:15

ניתן לארוז טייק אווי ללא ישיבה בחדר האוכל.

תגובה אחת

  1. שטיינברג אסתיורם הגב

    מלאי הערכה ותודה לצוות המסור של חדר האוכל והמטבח!!!
    אתם עוזרים לנו לעבור את התקופה המורכבת בהצלחה ובבריאות!!
    ת ו ד ה לכולכם!!!

השארת תגובה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

טלפונים

לוח וידאו

ע. שירות

קלפי

חירום

ס. רכב

דרושים

טפסים

צוותים

רישום גשם

מדידה אחרונה 24/5/2020

מ״מ גשם ביממה האחרונה
סה״כ מ״מ גשם העונה
גלילה לראש העמוד
X
דילוג לתוכן