חביתה טבעונית

מאת אורנה עצמוני

החומרים :

  • 1 בצל יבש
  • פטריות שמפיניון
  • קמח טפיוקה
  • קמח עדשים כתומות
  • מלח
  • אגוז מוסקט.

הוראות הכנה:

מטגנים בצל ופטריות, מוסיפים קצת אגוז מוסקט ומלח, בקערה נפרדת מערבבים 1 כף קמח טפיוקה ו-2 כפות קמח עדשים כתומות ומעט מלח (אני מוסיפה מלח הודי שחור).על הפטריות והבצל שופכת את הבלילה, כשקצת מתקשה מקפלת בחצי ולאחר מכן הופכת לצד השני.בתאבון.

השארת תגובה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

טלפונים

לוח וידאו

ע. שירות

קלפי

חירום

ס. רכב

דרושים

טפסים

צוותים

רישום גשם

מדידה אחרונה 24/5/2020

מ״מ גשם ביממה האחרונה
סה״כ מ״מ גשם העונה
גלילה לראש העמוד
X
דילוג לתוכן