סופ"ש רגוע,
פרידה מיסמין – בסוף חודש פברואר סיימה יסמין את ניהול ענף המזון לאחר שש שנים של עבודה מאומצת ומאתגרת במיוחד בשנתיים האחרונות, בהן הקורונה יצרה אי ודאות בעבודה השוטפת ובמתן השירות.
אנו מודים ליסמין על תקופה נפלאה, על ההשקעה הגדולה ועל שירות איכותי ואדיב לכל באי המקום, ומאחלים לה הצלחה בכל אשר תפנה. בימים הקרובים נפרד מיסמין בצורה חגיגית. הודעה תבוא בהמשך.
מנהל חדש לענף – לאחר מכרז שהתקיים בשבועות האחרונים, הוחלט שאמג'ד, שמוכר לכולנו כשף המרכזי במטבח בשנים האחרונות, ינהל מעתה את הענף. לצידו תסייע אפרת חלפון שתהיה אחראית על הפעלת חדר האוכל, וכן יצטרף שף נוסף בשם סער בן סימון, בעל ניסיון עשיר בתחום. המטרה הייתה לגבש צוות מקצועי ואיכותי שידע לפעול בגמישות מרבית ולתת מענה הולם לדרישות המגוונות של הלקוחות השונים.
מה צפוי לנו בהמשך – אנו בוחנים מספר מהלכים אותם נציג לציבור כאשר יבשילו. מהלכים שמטרתם מתן מענה רחב וארוך טווח לנושא הזנת התושבים. יצוין כי תחום זה מורכב למדי מבחינת הרגולציה של הענף, ההשקעות הנדרשות, לצד העליה הנמשכת במחיריהם של כל תשומות המזון.
צוות התרבות פועל לחזרתו של ליל הסדר המסורתי שיתקיים בחדר האוכל, מותנה במספר מספיק של נרשמים.
הסעדה לאחר הפסח – על מנת להרחיב את השירות לחברים, נפעיל לאחר פסח, את חדר האוכל במתכונת מצומצמת עד השעה 17:30 . הגשת האוכל לאכילה במקום תסתיים בשעה 14:00. לאחר מכן יוכלו החברים להגיע למקום ולקחת אוכל הביתה.
כמו כן, אנו נחדש את הבראנץ בין השעות 9:00 – 12:00 ונעדכן בהמשך לגבי תאריך ההפעלה המחודשת. נמשיך להפעיל את האפשרות לרכוש מזון לסוף השבוע.
ימי שישי – כרגע לא נפתח את חדר האוכל בימי ששי בערב. אולם במידה ונראה שיש רצון של החברים נבחן ונשקול שינוי בהחלטה.
אנו מאמינים שהצוות ביחד עם ציבור האוכלים יביאו את המקום לצמיחה וחיזוק
התחושה שזהו מקום מרכזי בחיינו ויש לראות בו נכס של הישוב.
בברכה
ניר