מתכון קליל ובריא לסלט טעים ורענן

מצרכים
- כוס קינואה לבנה
- חצי כוס קינואה אדומה/שחורה
- שליש כוס עדשים שחורות מיקרו (אפשר גם ירוקות)
- חצי כוס חמוציות
- צרור פטרוזיליה
- 3-4 ראשי בצל ירוק
- כמה ענפים של נענע
- שלושת רבעי כוס של פקאן סיני מסוכר קצוץ
- תיבול: שמן זית, הרבה לימון, מלח ופלפל.
הכנה
מכינים מראש את הקינואה (כמו אורז) ואת העדשים (מומלץ להשרות לכמה שעות לפני) ומקררים
כאשר הכל קר/קריר קוצצים את עשבי התיבול. מערבבים ומתבלי
בתיאבון
מאת: שחר נוגרדי