קול קורא לתפקיד מנהל/ת ענף מזון (מטבח וחדר אוכל) לקיבוץ שריד

בעקבות הודעתה של יסמין סרטני על רצונה לסיים את תפקידה בניהול ענף המזון בקיבוץ, מפורסם לחברים קול קורא זה

תיאור התפקיד

אחריות ניהולית כוללת על פעילות המטבח וחדר האוכל

תחומי אחריות

  • הכנת תכנית עבודה שנתית מעקב ובקרה
  • עמידה בתקציב ענף המזון
  • הכנת תוכניות לפיתוח והגדלת רווחיות ויישומן
  • ניהול ישיר ושוטף של השף, מנהלת חדר האוכל ושאר עובדי הענף
  • גיוס וניהול כוח אדם
  • אחריות לתחזוקת המבנה והציוד
  • אחריות על בניית תפריטים ותמחור מוצרים
  • קניינות והסכמים עם ספקים
  • קשר עם גורמי חוץ ולקוחות
  • עבודה מול מוסדות וגופים רגולטורים ושימור רישיון יצרן, כשרות ועוד

דרישות התפקיד

  • ניסיון ניהולי – מקצועי בניהול מטבח מוסדי
  • ניסיון בניהול ענף מזון בקיבוץ – יתרון
  • ניסיון בתכנון וניהול תקציב וקריאת דוחות כלכליים
  • יכולת וניסיון בניהול צוות עובדים
  • תודעת שירות גבוהה ויחסי אנוש טובים
  • יכולת עבודה ועמידה בתנאי לחץ
  • ידע וניסיון בניהול משא ומתן ספקים ונותני שירות
  • כישורי עבודה במחשב
  • יושר ואמינות

כפיפות: למנהל הקהילה

היקף משרה: 50 עד 80% משרה

זמינות: מיידית

קורות חיים ניתן לשלוח למשאבי אנוש שריד

לגיל שני למייל masha@k-sarid.co.il או לטלפון 052-5451780

תאריך אחרון להעברת קורות חיים 14.1.2022

השארת תגובה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

טלפונים

לוח וידאו

ע. שירות

קלפי

חירום

ס. רכב

דרושים

טפסים

צוותים

רישום גשם

מדידה אחרונה 19/1/2022

מ״מ גשם ביממה האחרונה
סה״כ מ״מ גשם העונה
גלילה לראש העמוד
X
דילוג לתוכן