תיאור התפקיד
הכנת מזון ובישול כעוזר/ת לטבח הראשי, עבודה ב"מטבח הקר" ואחריות על קבלת הסחורה והמחסנים של המטבח ופעילות הקייטרינג
תחומי אחריות
- סיוע לטבח הראשי בביצוע מגוון עבודות הכנת מזון, בפרט ב"מטבח הקר"
- קבלת סחורה – בקרת מחיר/כמות/איכות בהתאם להזמנות
- ניהול מלאי – הפשרות והכנות חו"ג יבש, קליטת תעודות משלוח, ביקורת וספירת מלאי, עדכון מנהל המטבח במצב המלאי (חוסרים, מגוון מוצרים וכמויות)
- אחריות על עמידה בתנאי משרד הבריאות – תרשים זרימת חו"ג, הקפדה על פגות תוקף מוצרים במלאי וסימונים בהתאם
- אחריות על ניקיון המחסנים, מקררים, רחבת קבלת הסחורה
דרישות התפקיד
- ניסיון בהכנת מזון – רצוי במטבח מוסדי
- יכולות ניהול סחורה – סדר, ארגון, מעקב, ניקיון
- יכולת לעבודה אינטנסיבית במטלות השוטפות של המטבח
- כשירות גופנית לעבודה פיזית – הכוללת בין השאר הרמה של ארגזי סחורה, שינוע והרמה של תבניות מזון מוכן, עמידה ממושכת על הרגלים במסגרת העבודה
- תודעת שירות גבוהה
- יכולת עבודה בצוות
כפיפות: למנהל/ת המטבח
היקף משרה: 100% משרה. 6 ימים בשבוע
זמינות: מיידית
קורות חיים ניתן לשלוח למשאבי אנוש שריד
למייל masha@k-sarid.co.il | פרטים נוספים בטלפון: 052-5451780