


תפריט החג בחדר האוכל
סלטים:
* סלט כרוב אסייתי בשלל צבעים
* סלט ירוק – עלי חסה ובייבי עם פטריות טריות עם ויניגרט הדרים
* סלט עדשים שחורות ובטטה
* סלט וולדורף – תפוחים ירוקים, סלרי, אננס, אגוזים וחמוציות
* כבד קצוץ
* גפילטע פיש ביתי עם חזרת
מרק:
* מרק צח עם קניידלך (בנפרד)
מנה עיקרית:
* קדירת בקר עם ירקות שורש
* צלי כתף בקר ברוטב פטריות
* נתחוני חזה עוף בקמח מצה
* פילה סלמון ברוטב עשבי תיבול
*מנה צמחונית/טבעונית: מיקס ירקות ממולאים + לביבות ברוקולי וכרובית
תוספות חמות:
*אורז לבן עם טנזיה ליד (תבשיל פירות יבשים ואגוזים)
*תפוחי אדמה אפויים בתנור בשמן זית ומלח גס
*צימעס – גזר גמדי עם שזיפים
* קדירת ירקות ירוקים
* ירקות צלויים בתנור אנטיפסטי
קינוח:
מגוון קינוחים כשרים לפסח
יין אדום ולבן